Úvod Práce s medem Pastování a ztekucování medu

PASTOVÁNÍ A ZTEKUCOVÁNÍ MEDU

Jedna z vlastností medu je krystalizace. Občas je nutné med ztekutit. Je však důležité dbát při tomto procesu na správnou teplotu. Příliš vysoké teploty med znehodnotí. Jestliže teplota medu při rozehřívání přesáhne 50°C, zničí se v medu hodnotné a zdraví prospěšné látky.

Spirála na ztekucování medu 30cm

  • 1 590 Kč Cena s DPH
 ks

Dostupnost Na dotaz

Elektrická spirála na ztekucování medu slouží pro ztekucování (dekrystalizaci) medu.

Hranol na pastování medu

  • 395 Kč Cena s DPH
 ks

Dostupnost Na dotaz

Hranol na pastování medu. Bukové dřevo + nerez.

Vrtule na pastování medu NEREZ

  • 620 Kč Cena s DPH
 ks

Skladem

Vrtule na pastování medu se používá k výrobě pastovaného medu. Vrtule se nedoporučuje…